Miről írjak blogot?
Szerintem írj ezekről, amiket leírtál!
Pl.: A vallásról írsz valamit, boncolgatsz egy témát, aztán egy másik bejegyzésben folytatod, csak más szemszögből. Aztán írsz egy rövid novellát mondjuk, és az felvezeti pl a kedvenc könyvedet, és arról írsz egy kritikát. Néhány fotót beraksz egy másik bejegyzésbe, úgy, hogy odaírod, hogy ezek a fotók a nyaralásomon készültek, kis élménybeszámoló, meg ilyenek. NEM kell csak egy témáról szólnia a blogodnak.
"valami különlegeset szeretnék" - no, ez így szerintem nem megy :) elsősorban téged kell, hogy érdekeljen a téma, mert rajtad kívül hiába érdekel bárki mást, nem fogsz tudni róla írni anélkül, hogy ne tűnjön erőltetettnek a dolog és ezt előbb-utóbb saját magad fogod megunni.
írj arról, ami érdekel...mindenről, bármiről, ami foglalkoztat (nem előírás, hogy egy blog tematikus legyen) azt' akit érdekel úgyis elolvassa.
szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!