Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miről írjak blogot? (Kérdésed...

Miről írjak blogot? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Miről írjak blogot szerintetek? Amit olvasnának is, illetve titeket is érdekelne?
2011. jan. 1. 19:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
:D A blog általában internetes napló... Amúgy ha nem tudod magadtól kitalálni akkor szerintem várj míg neked megjön az ihlet,addig pedig hagyjd
2011. jan. 1. 19:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Jajj elnézést, nem ebbe a kategóriába akartam tenni!!! Hanem a számitástechnika kategóriába! Bocsánat!
 3/5 anonim ***** válasza:
Arról, ami téged érdekel, és úgy gondolod, hogy tudsz róla érdekesen írni.
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha magadtól nem tudod akkor nem biztos hogy kell. Az a baj hogy sokan kitalálnak valamit hogy jajdejó lenne de azt se tudják miről, hogyan...ennek így nem sok értelme van. Volt itt egy lány aki meg nagyon akart regényt írni de a főszereplő nevét sem tudta egyedül kitalálni, itt kérdezte meg hogy mi legyen ?!

Ne haragudj meg érte ez csak a szubjektív véleményem de a blog írása olyan hogy úgy kezdődik hogy van valami amit nagyon megosztanál mindenkivel mert érdekel, szereted, stb., ezért kezded a blogot. De ez hogy nagyon akarsz írni de azt sem tudod miről.......így erőltetett.

Ettől függetlenül én is csak azt tudom ajánlani hogy ha már nagyon akarsz akkor írj valamiről ami nagyon érdekel, talán másnak is ötletet adsz pl. egy hobbival....

2011. jan. 1. 19:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Magadról esetleg? :) ha belinkelnéd ide, én biztos olvasnám :D

Vagy szépségápolás? Hasonlót, mint ez: [link]

Leírnád bizonyos terémekről a tapasztalataid, vagy bemutatnád hogy mit vásároltál, hol és mennyiért.

vaagy őő nemtudom ..:)

engem ilyesmik érdekelnének (:

2011. jan. 1. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!