Lehet a Józsefvárosi piacon Viperát kapni? (LENT)
Figyelt kérdés
A viperával kapcsolatos jogszabálynak utánnanéztem és az állt benne , hogy M.O.-n vásárolni lehet ám viselége szigorú szabály sértés ergo megvásárolhatom . . .
Köszönöm aki segített !
Illetve milyen árusoknál érdemes keresni ?
2014. szept. 27. 18:14
2/4 anonim válasza:
Már nincs józsefvárosi piac, de ott amúgy is csak vacak kínai viperákat árultak, ami gyak. használhatatlan.
Én sorszámozott, edzett acél ESP-t vettem 12000 Ft-ért.
Itt érdemes nézelődni:
3/4 anonim válasza:
Szerintem simán találhatsz ott. Én Pécsen lakom, itt is a vásárban egy árusnál sincs ki rakva mert nem szabadna árulniuk, de ennek ellenére több késesnél is volt mikor rákérdeztem. Csak az áruk 1200-3000Ft volt, és még a 3 ezres is egy halom szar volt, ezért inkább egy 21-es ESP-t vettem 12 ezerért.
4/4 anonim válasza:
A kínai piacon kaphatóak közül mindegyik felejtős !!
Itt van, hogy miért:
Az edzett ESP a legjobb. Azzal szétverhetsz egy Ytong-tömböt, vagy húzódkodzhatsz rajta, azt is kibítja.. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!