Józsefvárosi piac. Viperát tudok venni?
Figyelt kérdés
Haverokkal megyek majd józsefvárosi piacra,viperát akarunk venni! Hallottam már sok olyat,hogy nem adnak akárkinek,meg sok árus letagadja hogy van neki...
Nektek erről mi a véleményetek,ti vásároltatok már ott esetleg viperát vagy ilyen illegális dolgokat?
Értelmes válaszokat kérek,köszönöm!
2010. aug. 13. 22:09
2/8 A kérdező kommentje:
Hát ennél azért bővebb válaszra vártam,de ha te mondod :)
Esetleg megalapoznád az állításod? :)
2010. aug. 13. 22:14
4/8 anonim válasza:
A szomszédom ott vett magának,azt mondja ott minden van!
5/8 anonim válasza:
Toll boát és tigris pitont is kapsz, durva hely a Józsefváros XP
6/8 anonim válasza:
Na ez előszöris hülye kérdés.A Yózsi piacon minden van amit akarsz én pl 500-ért láttam viperát.Illegál drogokkal nem kéne mert amúgy is illegál másrészt helyben csinálnak mindent (majdnem).Na ennyi...
7/8 Éböl hadnagy válasza:
A Józsefvárosi piacon MINDEN van, akár még éles fegyvert is tudsz venni ha olyan árust találsz fillérekért.
8/8 anonim válasza:
ott még pisztoly is van szerintem!
de amugy én multkor voltam és van vipera, boxer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!