Hogy élhetnék a föld alatt?
Unom az életem, én egy olyan világban lennék boldog, amiben nincs ennyi pörgés, ennyi ember. Álmaimban, meg gondolataimban egy földalatti templomban sétálgatok. Nagyon szép épület. Belül tágas folyosók, hatalmas termek, mikor ott sétálok, mintha egy városban lennék, olyan nagy. A világítás minimális, épp hogy látni a fekete falat. A folyosókat márványoszlopok tartják, amik szép fehérek, némi arany díszitéssel. Az épületben vannak magyon barlangbelsőre hasonlító termek is. Itt a falakat koponyák "díszítik". Van egy hatalmas konyha is, ami középkori hangulatot kölcsönöz, de az is tetszik. És azért templom, mert álmomban mindig csuklya van rajtam, és azon a pár emberen, akik velem együtt élnek lent. Néha felmennénk a felszínre, szertartást csinálni, de azt is csak sötétben, az egyetlen világosság a tűz, ami körül állunk.
Sokszor álmodozom erről. Vannak "világi" céljaim, továbbtanulni, jó állást szerezni, szerelem,... De ha úgy élhetnék, mint ahogy fent leírtam, én itthagynék mindent, a családomat, a barátaimat, a pénzem, laptopom,...
Néha eltöprengek, hogy ezt hogy valósítanám meg. Ha sok pénzem lenne, simán menne a dolog, de ki költözne le velem? De sajnos amúgy sincs annyi pénzem, amennyi elég lenne rá. :(
Amúgy a kérdés 100% komoly, és lelki válságban sem szenvedek, és nem kérek a sértő válaszokból.
18/L
Nekem ne mondd, hogy nincs igazam :D
Attól, hogy nincs senkid és nem függsz senkitől még nem lehetsz igazán szabad, hiszen ha nincs pénzed hiába akarsz bármit csinálni nem fog menni. Pl. te hiába akarnál a tengernél élni zsé nélkül nehezen jutsz el oda vagy ha mégis ott csak vergődni fogsz nem élni.
De ezen vitázhatnánk napestig.
Mivel én átgondoltam arra jutottam, hogy ha azt amit én írtam kiegészítjük azzal, amit te írtál akkor úgy már egészen rendben van. Sok pénz + nem függsz senkitől így azt csinálsz, amit akarsz. Anyagi és érzelmi szabadság.
Egyébként nem tudom hogy nem jutott eszembe amikor én most sem kötődöm igazán senkihez... lehet éppen azért. Jól van hagyom már :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!