Hogy élhetnék a föld alatt?
Unom az életem, én egy olyan világban lennék boldog, amiben nincs ennyi pörgés, ennyi ember. Álmaimban, meg gondolataimban egy földalatti templomban sétálgatok. Nagyon szép épület. Belül tágas folyosók, hatalmas termek, mikor ott sétálok, mintha egy városban lennék, olyan nagy. A világítás minimális, épp hogy látni a fekete falat. A folyosókat márványoszlopok tartják, amik szép fehérek, némi arany díszitéssel. Az épületben vannak magyon barlangbelsőre hasonlító termek is. Itt a falakat koponyák "díszítik". Van egy hatalmas konyha is, ami középkori hangulatot kölcsönöz, de az is tetszik. És azért templom, mert álmomban mindig csuklya van rajtam, és azon a pár emberen, akik velem együtt élnek lent. Néha felmennénk a felszínre, szertartást csinálni, de azt is csak sötétben, az egyetlen világosság a tűz, ami körül állunk.
Sokszor álmodozom erről. Vannak "világi" céljaim, továbbtanulni, jó állást szerezni, szerelem,... De ha úgy élhetnék, mint ahogy fent leírtam, én itthagynék mindent, a családomat, a barátaimat, a pénzem, laptopom,...
Néha eltöprengek, hogy ezt hogy valósítanám meg. Ha sok pénzem lenne, simán menne a dolog, de ki költözne le velem? De sajnos amúgy sincs annyi pénzem, amennyi elég lenne rá. :(
Amúgy a kérdés 100% komoly, és lelki válságban sem szenvedek, és nem kérek a sértő válaszokból.
18/L
föld feletti szekta nem jó? tuti találsz valami ilyesmit a föld felett is, akik így bezárva élnek, kolostorban, bezárt ablakokkal, és csak néha jönnek ki, fel se tűnne, hogy a föld felett vagy.
Esetleg ha nagyon aggaszt a dolog, tanulj metróvezetőnek, akkor elég sokat lehetsz a föld alatt is :D
Hát engem semmivel se lehetne rávenni ekkora ökörségre :D
Nekem is sok a nyüzsi meg az állandó háborúzás verekedés veszekedés a világban, de a föld alá mégse mennék.
Én másokat küldenék oda ha tehetném de nem élni, hanem... (temetőbe). :D
Az nem jöhet szóba, hogy egy faluba költözz vagy vidékre vagy valami tanyára ahol nincs annyi ember és pláza meg autó?
Nappal aludhatnál éjjel meg kimennél vagy sétálgatnál a sötétben vagy mittudomén :DD
És én is 100% komoly vagyok :P
u.i.: ahhoz, hogy szabadon élhesd az életed pénz kell. Rengeteg. De ahhoz dolgoznod kell és addig feladni az álmaidat. De nem tudom menyire jövedelmező, mert mire elérsz valamit megöregszel... én ezért választottam a lottót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!