Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez elég kínos volt nekem, és...

Ez elég kínos volt nekem, és lesz is ebben az évben. Miért van? (bocsi nem tudtam hogy hova irjam) bővebblent.

Figyelt kérdés

Van egy iskola táborunk ami 1 hetes.Elég kinos ez a kérdés,de az a panaszom hogy én szinte mindennap kakiltam,mig más 1 egész hét alatt nem.Elég kinos volt,senki más ilyennel nem találkoztam,ráadásul a suliból bárki mehet,és ritkán volt üres a mosdó(ami egybe van nyitva a zuhanyzókkal).Alig tudtam már hogy hova menjek,mikor menjek,főleg hogy valamikor a tóparton is rámjött.

Hogyhogy ők birták simán 1 hétig(nem is kellett nekik)nekem meg mindennap?=\

2010. jan. 20. 20:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ők éjjel mentek ki.
2010. jan. 20. 20:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

a tied az egészséges.

Gondolj bele, ők szorongatják egy hétig, aztán hazamennek és csak szenvednek mert összekeménykedik bennük az anyag, felsérti a végbelüket, erőlködnek és aranyerük lesz. arról nem is beszélve hogy hogy fájhat a hasuk.

Nyugodtan menj el wc-re mikor kell, nincs ebben semmi ciki.

2010. jan. 20. 20:38
 3/10 A kérdező kommentje:

S még valami:

Ez nem is lenne annyira kinos,ha nem lenne ilyen büdös..=\

2010. jan. 20. 20:38
 4/10 A kérdező kommentje:

huh,akkor jó.

én is gondoltam hogy ez az egészséges

2010. jan. 20. 20:39
 5/10 anonim ***** válasza:

max viszel magaddal légfrissítőt

vagy ha nem akarod hogy lássák hogy te voltál akkor megvárod míg kimennek, de ez butaság :)

2010. jan. 20. 21:17
 6/10 anonim ***** válasza:
A tied a normális. Azért elég durva, hogy most már az az általános, hogy csak egyszer tudnak elmenni egy héten... Úristen, miket ehetnek ezek.
2010. jan. 20. 21:54
 7/10 anonim ***** válasza:
az én rekordom asszem 3 vagy 4 hét volt utánna már jött magától és rohadtam a WCre :D
2010. jan. 20. 22:06
 8/10 anonim ***** válasza:

3 vagy 4 hét? jó ég!!!

jó hogy nem kaptál bélcsavarodást! :S

2010. jan. 20. 23:27
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 3 vagy 4 napra gondolt a válaszoló. 4 hét után már átfosnád magad a túlvilágra.
2010. jan. 20. 23:48
 10/10 anonim ***** válasza:

Én is így voltam a táborban!

Mi is 1 hétig voltunk, vagy kicsit tovább. Én szinte minden nap mentem reggel nagy wc-re. Én itthon is minden nap megyek, sőt van amikor naponta 4szer is, ha sokat eszek :DDD na mindegy.

Barátnőm egész hét alatt nem volt!!! De komolyan, egyszer sem. Éjjel sem, soha. Meg is kérdeztem és azt mondta ő nem tud, nem szokott idegen helyen. Mondom jól van.

A többi csaj meg ilyen plázacica volt ők megintcsak nem mentek wcre, inkább vállalták a hasfájást vagy nem tudom.

A pasiktól meg már csak nem akartam megkérdezni...

Én gyorsan reggel elszaladtam és 5-10 perc alatt lerendeztem. Valahogy mindig jókor mentem így nem volt akkora égés. Aztán mihamarabb kiugrottam a wcből és amikor kezet mostam meg ilyenek és ha bejött valaki tudom gáz de mindig mondtam, hogy "fujj de büdös van..." úgy csináltam mintha már így lett volna, amikor bementem :D MOndjuk nem vittem túlzásba mert az már feltűnő.

Am nyitottam ablakot és ennyi, hát most mit csináljak na...

Ha nálatok nagyon sokan várnak a wcre vigyél magaddal légfrissítőt és fújj be.

Ajánlom az ambi pur zöld (bambusz)-t. Mi azt használjuk itthon a wcben mert télen éjjel nem nyitunk ablakot. Körülményes lenne kivárni még kiszellőzik miközben majd el alszol így reggel nyitunk csak ablakot, na mindegy ez nem ide tartozik.

Szerintem jó illata van és tényleg nem érezni a büdöset. De vehetsz Oust! szagsemlegesítő sprayt is, csak én attól köhögök :s kaparja a torkom... de az is jó amúgy.

2010. jan. 21. 02:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!