Mondanátok 10 "menő" tulajdonságot? Részletek lent.
Figyelt kérdés
Na szóval arról van szó, hogy egy fiú megkért hogy holnap mondjak el magamról 10 tulajdonságot... még most ismertem és csak nem kezdhetem azzal hogy a 40 évvel ezelőtti slágereket szeretem, stréber vagyok, 9-kor le kell feküdnöm aludni, sohasem volt még barátom stb. ez elég gáz lenne... légyszíves kíméljetek meg a olyan kommentektől, mint pl. hogy nem jó ötlet hazugsággal kezdeni egy új kapcsolatot ..... nekem ez igy jó szúval ha valaki tud segíteni akkor HELP!! de nagyon, amúgy ilyenekre gondoltam: szeretem a rózsát, szeretek este sötétben vagy esőben sétálni, szeretem az idézeteket... több nem jut eszembe2014. szept. 22. 17:07
1/2 Cinthy Hello válasza:
Figyu. nekem az a véleményem h valaki attól lesz menő h önmagát adja és ezt még élvezi is. szerintem ne találj ki olyanokat amik nem igazak csak ne mond el ami szerinted gáz. ez nem hazugság csak titkolás. ha önmagad vagy és jól érzed magad a bőrödbe nem lehet gond. ha ennek a srácnak nem ez a véleménye akkor szerintem felszínes. ne változz meg mások kedvéért. és szerintem nem gáz egyik tulajdonságod sem :) szerintem add magad talán kellemesen fogsz csalódni és kiderül h a srácnak így tetszel. de nekem már ott bűzlik a dolog h 10 menő dolgot akar rólad. és ha nem vagy menő?! akkor sincs semmi. találsz majd valakit akinek pont így vagy jó és nem akarja h megváltozz mert az lesz neki fontos h jól érezd magad és ha ehez az kell h önmagad legyél határ a csillagos ég.
2/2 A kérdező kommentje:
köszii :)
2014. szept. 22. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!