Ki nyerne egy vérre menő csatában a Naruto-ból?
Figyelt kérdés
Orochimaru vagy itachi??
Kígyó kabuto vagy itachi
Pain vagy kigyo kabuto?
2014. jún. 13. 00:58
1/15 anonim válasza:
1.Itachi
2.Itachi (ha közben nem kell Sasuket védenie)
3.Elgondolkodtató. Egy biztos! Pain-nek szurkolnék:)
2/15 anonim válasza:
Konohamaru mindenkit le tudna győzni.
4/15 anonim válasza:
Amikor Orochimaru is akatsukis tag volt, Itachi legyőzte Orochimarut ahogy később Kabutot is, de ekkor már edos volt habár szerintem élve is legyőzte volna. A harmadikon még gondolkodnom kell.
5/15 anonim válasza:
Nem tudom ki nyerne, de mi csak veszítenénk :D
6/15 anonim válasza:
Itachi
Itcahi
Ugyan mar mit kell ezen gondolkodni?? //Rinnengan// Egyertelmuen Pain
7/15 anonim válasza:
Itachi
Itachi
Ugyan mar mit kell ezen gondolkodni?? //Rinnengan// Egyertelmuen Pain
8/15 anonim válasza:
Például, mert remete formában Naruto is fel tudta venni a versenyt Painnal. És Nagato nem volt a rinnegan teljes erejének a birtokában. Szerintem szoros egy küzdelem lenne, de azt hiszem Pain lenne a győztes.
10/15 anonim válasza:
1.Itachi
2.Szintén itachi de,ez már szoros lenne
3.Na ez érdekes...
-Ha csak 1 paint értettél ezalatt akkor természetesen kígyó kabuto
-Ha mind a 6 paint (plusz nagatot mert,kell irányító is) nézzük akkor is kígyó kabuto de ez érdekes harc lenne
-Ha pedig a 6 paint és,nagatott "müködö" rineganal(persze csak a háttérből irányítana) akkor pain
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!