Ki nyerne egy vérre menő csatában a Naruto-ból?
Figyelt kérdés
Orochimaru vagy itachi??
Kígyó kabuto vagy itachi
Pain vagy kigyo kabuto?
2014. jún. 13. 00:58
11/15 anonim válasza:
elsőnek itachi mert ha sasuke már így alap saringannal le tudta győzni akkor is ha le volt gyengülve akkor itachi is simán letudná hisz neki az amaterasu is ott van
második szoros menet lenne de szerintem itachi
a harmadiknál ha mind a 6 pain-t nézzük + nagato akkor pain
12/15 A kérdező kommentje:
miért lenen szoros az itachi vs kabuto? úgy győzte le itachi most jut eszembe hogy előnyben részesüt kabuto, nem ölték meg meg meg se sebezhették mivel akkor kockáztatják h az edo tenseit nem tudják visszacsinálni xd meg sasuket védte.ű
és egy pain vs itachi? 6db pein
2014. jún. 15. 23:19
14/15 anonim válasza:
pein vs itachi? na ezt sosem tudtam eldonteni... mindketto nagyon eros.. sztem dontetlen.. de talan itachi picivel nyerne.. de kb ugy hogy o is osszeesne a faradsagtol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!