Pannon, T-mobile vagy Vodafone?
Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 20:20
23/32 anonim válasza:
Milyen kérdés ez? Inkább vita!:D
Amugy T-mobil :)
24/32 anonim válasza:
Szerintem a T-mobil! több ismerősöm is ennál a szolgáltatónál van és én is ahhoz képest olcsó de megbízható! SZERINTEM PANNON SZÓBA JÖHET DE VODAFONT SEMMIKÉP NEM AJÁNLANÁM:)
25/32 anonim válasza:
Szerintem T-Mobile.
Voltam már nagyon régen Pannonnál, de nem igazán jött be, a Vodafone meg szerintem egy roh@dék, úgyhogy T-Mobile!:)
26/32 anonim válasza:
Sztem Vodafone. Most is feltöttem 3000 Ft-al a kártyámat, és kaptam 100 ingyen SMS-t+2000Ft-t.
27/32 anonim válasza:
pannon!
nagy lefedettség és relatíve olcsó percdíjak
hátránya a viszonylag kis termékkínálat de áltagban az összes mobil szuper, nincsenek szemét telefonok még az olcsóbb kategóriákban sem.
Amúgy a djuice-zal mivan? :D
nekem nem szimpatikus, nem tudnám élvezni az előnyeit de hátha valaki igen
28/32 anonim válasza:
Telenor! :D am én Telenornál vagyok de sztem T-Mobile a jó család miatt vagyok a Pannon ...oh pardon... Telenoros a Vodafone-nál lebutítják a telefonokat :/
29/32 anonim válasza:
kettővel előző vagyok
bocsánat, pannon helyett telenor, tényleg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!