Pannon, T-mobile vagy Vodafone?
Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 20:20
1/32 anonim válasza:
Mindhárom szolgáltatónál voltam már. A Pannont szerettem, de túl kevés ismerősöm/barátom/családtagom volt pannonos. A térerő mindenhol szuper volt. A Vodafone-t nem szerettem, sokszor elment a térerőm, és a vodás tarifákat találtam a legdrágábbank. A T-Mobile-t nagyon szeretem, bár néha elmegy a térerőm, ki vagyok békülve a tarifákkal, az ismerőseim többsége is hálózaton belül van és szeretem a családi csomagot is. Én a T-Mobile-t ajánlanám.
4/32 anonim válasza:
Nekem van mind3 van 4 30 as karim 2 voda 1 pannon
5/32 anonim válasza:
Vodafone. Pannon az teljesen korrekt, náluk voltam sokáig, de a család miatt át kellett mennem a vodához.
8/32 anonim válasza:
Vodafonnak nem volt térereje felénk régebben, emlékszem hogy a falu közepén volt egy kicsi csak, oda kellett járnom telefonálni xD Akkor le is cseréltem t-mobilera, és jól megvagyok vele.
9/32 anonim válasza:
T mert szerintem többségben vagyunk , és neked is kifizetődőbb hálózaton belül hívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!