Kéne csinálni egy pár új alkategóriát bizonyos témakörökben. Nem gondoljátok? Ötletek lejjebb.
Szerelem szex témakörön belül, a 'Lehetek terhes?', és a 'Megfelelő-e a péniszem mérete?' alkategória.
Szépség divat témakörön belül, a 'Vitanol-C és Bánfi hajnövesztés', valamint a 'Dagadt vagyok-e?' alkategóriák.
Közlekedés témakörön belül, a 'Mi lesz a KRESZ-vizsgán?'
Egészség témakörön belül, a 'Hüvelygomba' és a 'Mi lesz a nőgyógyásznál?' alkategóriák.
Számítástechnikán belül pedig, a 'Mi a baja a számítógépemnek?' alkategória.
Ezek az én ötleteim.
Jók nagyon.Ha nem bános kibővíteném én is.
Vannak még olyan lányok/srácok akik szeretik a romantikát?
Milyen dumával menjek oda hozzá?
Szerintetek bejövök neki?
Hányat pislogott ma a babátok?
OK???
és szted ki nézné a "lehetek terhes" kategóriát?! :DD
szerintem így is hülyét kap mindenki tőle :DD
Az elsőnek is jók az ötletei, főleg a hányat pislogott ma a babátok? :D
Másodiknak: A lehetek terhes kategóriát én kibővíteném bizonyos automata válaszokkal, amelyek kérdések is egyben. Így a kérdező közelebb kerülhetne a válaszához. Ilyen automata kérdés pl: "Védekeztél?", "Ha igen, hogyan?" 1. óvszer. Kiszakadt? Igen -> Igen lehetsz terhes. Nem -> Nem valószínű h terhes vagy, csinálj egy tesztet. 2. Fogamzásgátló. Beszedted mindig rendesen? Nem -> Igen, lehetsz terhes. Igen -> kicsi az esély, hogy terhes vagy, csinálj tesztet. Igen, de kihánytam/fostam. -> Igen, lehetsz terhes. Csinálj tesztet 3. Megszakítással. -> Igen, lehetsz terhes. 4. Nem védekeztem. -> Igen, lehetsz terhes. Csinálj tesztet.
Ha ezek után is még nincsen tisztában az illető azzal h lehet e terhes, akkor az már szerintem egy érdekes kérdés, és látogatnák a válaszolni vágyók a kérdést :)
Ettöl van mondanivalóm?
Tetves e a halyam
Meg lenne olyan mint a humor csak nem az hanem eröszak,
Meg lenne két nem véletlen kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!