Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek nem gáz ez a cipő...

Szerintetek nem gáz ez a cipő ősszel?

Figyelt kérdés
[link] az a gond hogy amit tavasszal vettem cipő már nagyon szétment és amíg nem veszünk újat valamiben járnom kell, van egy ilyen fehér belebújós lacoste-om ami nyári csak nem tudom hogy nem e lenne gáz hosszú szűk szárú farmerrel felvenni, kicsit nőies lenne sztem ha így járnék benne szerintetek? (17/F)

2014. szept. 14. 23:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindenki ilyesmiben futkoz-szerintem nem egö-persze ha mar havazik akkor nem jo.
2014. szept. 14. 23:15
 2/4 szántóvető ***** válasza:
nem őszre való,nyáron napos időben el tudom képzelni átlagos testalkatú srácon,kigyúrt személyen már nem.
2014. szept. 15. 08:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Holnaptól jön újra a melegebb idő, szinte nyárias, nem te vagy az egyedüli, akinek még nincs őszi cipője, ne izgasd magad, én pl még szandálban járok amíg ilyen huszon fokon vannak.
2014. szept. 15. 08:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát én utálom az ilyet fiúkon,nekem is ilyenem van csak szürkében,csak lányosabb ugye..de tényleg melegebbek lesznek,nem gáz,ha te elvégre ilyenekben szoktál járkálni. :)
2014. szept. 15. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!