Ezt megteheti egy tanár?
tesin elővettem a telefonom, hogy megnézzem, mennyi az idő, és elvette az infótanár, aki bejött helyettesíteni. az osztályfőnökhöz került, aki az igazgatóhelyettes is. anyám beírt az ellenőrzőmbe, hogy adja vissza, mert messze lakunk a sulitól, és ő nem tud bemenni érte, 3 műszakban dolgozik... és az osztályfőnök erre sem adta vissza. mi joga van ahhoz, hogy elvegye más tulajdonát?
mert jó elveszi, de max. órák után sztem kötelessége lenne visszadnia, főleg egy telefont...
Előző válaszoló:
Tanóra igen. De mivel nem volt szaktanár, ezért nem lényegében csak ültek a padon. Nem kell előadni az álszentet senki kedvéért, nem történt itt semmi komoly, csak fel lett fújva.
Hatalmas ötlet tesiórára karórát felvenni.
1. Ha elesik akkor összetörhet.
2. Semmilyen ékszert vagy karkötőt nem lehet felvenni tornaórán, mert balesetveszélyes.
Egyébként tényleg nem lehet telefont vinni iskolába. Nekünk nem szokták elvenni, csak leb@szarintják a fejünket és megkérnek, hogy rakjuk el. De általában észre sem veszik. Ha az időre vagy kíváncsi akkor kérdezd meg a tanárt, tán ismeri az órát.
De ha el is veszi a tanár vissza kéne adnia, mert ki tudja mikor lehet rá szükséged? Lehet, hogy hazafelé tartasz amikor találsz egy ájult embert például és senki nem hallja azt, hogy segítségért kiabálsz és ott meg nem hagyhatod, mert ki tudja mi baja lesz addig amíg elmész?
Vagy másik eset az, hogy sötétben követ valaki. Akkor mit csinálsz? Anyut vagy ismerőst nem tudsz HÍVNI, mert nincs telefonod. Aztán másnap csodálkozik a tanár, hogy nem mész suliba, mert elraboltak. Lányok esetében ez még talán durvább.
Mondd meg a tanárnak, hogy tartsa meg a telefonod, de ha segítséget kellene hívnod, de nem tudsz akkor az az ő lelkén fog száradni. :D
Én így gondolom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!