Nem rég kezdem vagdosni magam! Inkább kisebb felszini karcolásoknak mondanám, és egyre jobban mélyebbeket vágok! Nagyon élvezem ez nagy baj?
Nem tudom mi az oka pszihologushoz is jàrok!
Ès azt szeretnèm tudni hogy akkor nagy baj van velem?
Nem olyan egyszerű 15 vagyok ès nem vagyok nagy tàrsasàgi ember!
Velem úgymond olyan dolgok törtèntek ami nagyon rossz elkezdtem milyen a vagdosàs, de màr nem tudom a pengèt lerakni!
Mert egyszerűen annyira lenyugtatt hogy az eszmèletlen!
Semmi màs nem vàlt be!
Ebből mekkora bajom lehet?
Elhiszem,hogy nem egyszerű,az esetek nagy százalákában ritka,ami egyszerű!,és épp az a lényeg,hogy fiatal vagy,és előtted áll az élet.! Társaságot meg lehet sokféle módon kialakítani,csak találd fel magad !!
Mindenkivel történnek rosz dolgok,és igen,van,akinél/akiknél különösen rossz,de sajna ilyen az Élet.! Az nem jó,hogy nem tudtad abbahagyni,és megnyugtatott,mert ez nem normális dolog,semmiféleképpen sem.!! És nem is tudom elképzelni,hogy mi "jó" lehet benne..! Én még ilyennel nem is találkoztam,-de ne beszéljünk erről a 'bajodról',amikor épp a figyelmedet akarom róla elterelni:D! Nagy bajod lehet,fogadd meg a fenti tanácsaimat !!
köszönöm hogy normálisan válaszoltál ez nagyon kedves!
én mivel a családomnak nem mondhatom el ezért gondoltam itt adom ki magamból ezt!
még egyszer köszönöm a választ Különlegescsajszi:)
ez jól esett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!