Mit jelent az, hogy csak a puffin adhat erőt és mindent legyőző akaratot? Mi az a puffin, vagy honnan jött ez?
Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 22:43
1/18 anonim válasza:
A film címe: Kincs, ami nincs!
Jó szórakozást!
2/18 anonim válasza:
A Puffin az egy lekvár, Bud Spencer (Charlie) hajóútját a filmben a Puffin gyártója szponzorálta. Jó film, klasszikus, kötelező megnézni.
3/18 anonim válasza:
"Puffin lekvár? Boooáá. Az én kedvencem a bab!
Dögvész pusztít majd a cápák között."
Alapmű.
4/18 anonim válasza:
Charlie O'Brian :D
Legeslekirályabblegjobbfilm. :D:D
5/18 anonim válasza:
"akkor irány észak! Hé itt csak én parancsolhatok! Oké parancsnok! Akkor irány észak! Semmi más."
6/18 anonim válasza:
Anulu!
Páncélautó nem, páncélautó nem! (marha nagy tasli) Páncélautó IGEN!
8/18 anonim válasza:
nem ismerem a filmet, de az egyi válaszoló azt írta hogy az volt benne:,,Puffin lekvár?...)" vagyis Puffinból van tehát az egy gyümölcs nem egy lekvár
10/18 anonim válasza:
"Puffin hívja partiállomást, puffin hívja partiállomást, vétel!"
"Csak azt akartam mondani, hogy szeretem a bi...bi...ööö semmi csak a hegyekben szomjas vagyok, a tengeren meg éhes!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!