Kedvenc Anime Szereplő/Karakter? :D
Nos kíváncsi lenék kinek ki a kedvenc anime karaktere.:D
Nekem személy szerint Rivaille az SNK-ból :D de persze rengeteg mindenki kedvenc nálam de őt bírom a legjobban. Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de engem ez valamiért nagyon érdekel. Ja igen negatív válaszokat nem kérek és megjegyzéseket sem mindenkinek más az ízlése.
Valahogy heichou minden hölgy rajongó szívét megdobogtatja c: Én viszont szokás szerint, most is játszom a kivételt... Persze szeretjük hadnagyot, de mégse ő a kedvencem :D Azon ritka faj közé tartozom, akik inkább Erwin-re tennék a voksukat~ (A mangával kapcsolatban pedig kérlek, aki spoilerkedni akar, ne tegye, mert tudom, hogy a 60. fejezet környékén lesz valami, csak attól félek, hogy ki ne nyírják a dancou-t...) Akkor még...
Tokyo Ghoul - Kaneki
Kuroko no Basuke - Muramura (aka. Murasakibara) és Akashi
Magi - J'afar
Haikyuu! - Kageyama és Hinata (nsajnálatos módon nem tudtam választani... bár amit igazán szeretek bennük, az a yaoi párosuk *köcsög üzemmód on* :D)
K vagy K Project - Mikoto
Ouran High Scool Host Club - főhősnőnk, Haruhi
Kuragehime - főhősnő #2 Tsukimi
Nana - Shin(ichi) és Oo. Nana
AnoHana - Poppo és Jintan
Lovely Complex - Kohori és Risa (meg hát OOtani-t is szeretjük ám)
Kuroshitsuji - Ciel és Sebastian
Corpse Party (igen, mert innen is van): Sachiko (~~)
Starry☆Sky: habár ezt nem szerettem annyira, meg hát nem is volt olyan jó (itt már nincs annyira!), de azért még Azusa-t és Tsubasa-t megemlítem :3
Noragami: Yato és Yukine...
...meg még isten se tudja mennyi van.
És tudom, hogy ez nem anime, de a fujoshi-tábort erősítvén, még azt hozzáfűzném, hogy a South Park-ból Craig a favorit, második pedig Tweek. (ár ha értitek a célzást...)
Shu és Inori:Guilty crown
Hei:Darker than black
Yuno:Mirai nikki
Natsu:Fairy tail
Ichigo és Ulqiorra:Bleach
Nekem több is van.
Bleach: Ichigo, Rukia, Toshiro, Renji, Zaraki, Byakuya, Ichimaru, Ulqiorra, Ishida, Nel, Yoruichi, Urahara, Shinji, Hiyori stb.
Attack on titan: Mikasa.
Gintama: Gin, Sogo, Hijikata és Tskuyo esetleg Kagura és Kamui.
No game no life: Sora, Shiro.
Fma testvériség: Al, Es és Mustang ezredes.
Death note: Kira és L.
Beelzebub: Oga, Kuneida, Hilda és Beel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!