Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy ismerkedjek meg egy...

Punannygirl kérdése:

Hogy ismerkedjek meg egy fiúval akivel eddig csak egyszer beszéltem?

Figyelt kérdés
15 vagyok, és ő is, táborban egyszer-kétszer már egymásra néztünk, az első nap a gimiben még dumáltunk is arról hogy hol a termünk, meg nevettünk is egymáson. egyszer köszöntem neki. nem tudom miért, de vonzódom hozzá. helyes, nagyon, és szeretném megismerni is. én valamennyire figyelemfelkeltő vagyok, mert egy-két fiút már zavarba hoztam, mások pedig kifejezetten bámultak rám ( és nem azért mert marslakó vagyok :) )bejelöltem már fb-n mit csináljak ezután? kérlek segítsetek!!!!

2014. szept. 3. 19:27
 1/1 2xSü ***** válasza:

Odamész hozzá, vagy ráírsz Facebookon:

Hello! Emlékszel rám? A táborban is láttalak, meg beszéltünk is egymással. Mi újság? Te melyik osztályba jársz? Hogy telt a nyár? Utálom/szeretem az őszt, mert… stb…

Sőt még azt is nyugodtan elmondhatod, hogy „bocs, hogy csak úgy idejöttem, de a múltkori után szimpatikus srácnak tűnsz, szívesen dumálnék veled”.

Ha már egyszer beszéltetek, akkor nem olyan bonyolult ez, csak lépni kell egyet előre. Maximum kiderül, hogy a srác annyira nem kedvel. Vagy lehet fura lesz az első beszélgetés, de majd jön a téma, ha jön. Ha meg nem, akkor sem vesztettél semmit.

Tippek: Minél inkább ő a téma, annál inkább azt fogja érezni, hogy figyelsz rá, kíváncsi vagy rá. Mondhatsz magadról is dolgokat, de ha őt kérdezed, ő a téma, akkor ez újabb beszélgetésre, kérdésekre ad lehetőséget.

Nincs az az egészséges srác, aki egy normális – és normális kinézetű – lány ilyen jellegű közeledését zokon venné. Sőt…

2014. szept. 4. 02:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!