Hogy ismerkedjek meg egy fiúval akivel eddig csak egyszer beszéltem?
Odamész hozzá, vagy ráírsz Facebookon:
Hello! Emlékszel rám? A táborban is láttalak, meg beszéltünk is egymással. Mi újság? Te melyik osztályba jársz? Hogy telt a nyár? Utálom/szeretem az őszt, mert… stb…
Sőt még azt is nyugodtan elmondhatod, hogy „bocs, hogy csak úgy idejöttem, de a múltkori után szimpatikus srácnak tűnsz, szívesen dumálnék veled”.
Ha már egyszer beszéltetek, akkor nem olyan bonyolult ez, csak lépni kell egyet előre. Maximum kiderül, hogy a srác annyira nem kedvel. Vagy lehet fura lesz az első beszélgetés, de majd jön a téma, ha jön. Ha meg nem, akkor sem vesztettél semmit.
Tippek: Minél inkább ő a téma, annál inkább azt fogja érezni, hogy figyelsz rá, kíváncsi vagy rá. Mondhatsz magadról is dolgokat, de ha őt kérdezed, ő a téma, akkor ez újabb beszélgetésre, kérdésekre ad lehetőséget.
Nincs az az egészséges srác, aki egy normális – és normális kinézetű – lány ilyen jellegű közeledését zokon venné. Sőt…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!