Oké, akkor most hogyan kell a cigit letüdőzni?
alkalmi dohányos vagyok. amikor beleszívok a cigibe, veszek egy mély levegőt, és kifújom. eddig azt gondoltam, hogy letüdőzöm. de egy pár láncdohányos ismerősöm szerint nem, és mindegyik csesztet, hogy "tüdőzd már le"... oké. rendben. rosszul csinálom. akkor mégis hogy kell?!
le tudnátok írni?
19/L
Miért van rossz kategóriában? :)
"Kategória: Egészség » Dohányzás" Dohányzásról szól a kérdés? Igen. Azt gondolod rossz helyen van, mert ütközik az elveiddel vaaaaagy mert csak itt esik jól kiadni magadból a dolgokat? Igen. Valójában rossz helyen van? Nem.
És itt most kérlek titeket, fejezzük be az offolást, mert én sem szeretem mikor offolják a kérdésem. :)
Szép napot!
Azt hiszitek ti majd eldöntitek a kérdező helyett, hogy mit csináljon? Oké, meglehet neki mondani normálisan (nem is azoknak szól a kommentem), de néhányan paraszt módjára ugatnak. Ez az ő élete, minek szóltok bele? Foglalkozzatok a saját életetekkel. Amúgy meg 19 évesen szerintem nem kislány és nem is gyerek (ugyan nem pont felnőtt), eldöntheti már, hogy mit akar.
És még egyesek arról beszélnek hogy segíteni akarnak, utána meg lepi*sázzák és azt mondják hogy dohányozza halálra magát? Ez undorító. Hát persze, mert ők csak jót akarnak, de amúgy meg bunkók.
Nem csak a cigitől lehet meghalni.
Amúgy a kérdésre a válasz, nem tudom, nem cigizek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!