Oké, akkor most hogyan kell a cigit letüdőzni?
alkalmi dohányos vagyok. amikor beleszívok a cigibe, veszek egy mély levegőt, és kifújom. eddig azt gondoltam, hogy letüdőzöm. de egy pár láncdohányos ismerősöm szerint nem, és mindegyik csesztet, hogy "tüdőzd már le"... oké. rendben. rosszul csinálom. akkor mégis hogy kell?!
le tudnátok írni?
19/L
Mikor szívsz egyet a cigiből, akkor után a szádon keresztül vegyél levegőt... Na az tüdőre fog menni :)
De készülj rá, hogy igen kellemetlen lesz :(
Inkább rá se szokj!!!
Idióta p*csa, az emberek segíteni akarnak Neked, te meg lesz*rod... sebaj, vágj fel nyugodtan a kis "barátaid" előtt, dohányozd magad halálra ilyen fiatalon, hátha ettől Vagány és Menő csajszi leszel! ;)
Ha ajánlhatom, napi két dobozzal szívj, úgy, ahogy az utolsó válaszoló leírta, úgy garantáltan Láncdohányos leszel! =-)
De tudod mit? Egy jó tanács: mégjobb, ha az orrodon fújod ki a füstöt! Meglásd, meglesz a hatása annak is idővel... ;)
Kedves Eyrond és mindenki más! Ajánlanám figyelmetekbe a komment írásakor megjelenő szabályzat első feketével kiemelt pontját: " Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!"
A kérdező lány kérdezett valamit. Helyteleníted? Igen. Tudsz a kérdésre válaszolni? Nem. Akkor offolsz? Igen. A szabályzat tiltja? Igen. A konklúziót vonja le mindenki maga..
Kérdező: a módszert már leírták, de tényleg pocsék lesz egy jó darabig, úgyh ne nagyon várj jó élményeket tőle :D
Első vagyok, kedves 19perel. Azokra gondoltam, amikor a tüdőrákos képet belinkeltem, akik az elmúlt három évben haltak meg. Mindegyik barátom volt. Életkoruk 35 és 57 év között volt. Utolsó évükben már tudták, itt a vége. Pokoli fizika fájdalom mellett a korai, de lassú halál lelki terhével is meg kellett küzdeniük.
Kérlek, ne haragudj rám, hogy paraszt módon nem a kérdésedre válaszoltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!