Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek mire jó a 6-os...

Szerintetek mire jó a 6-os korhatár, van értelme?

Figyelt kérdés

A természetfilmekre is rá szokták rakni fel nem tudom fogni minek. Miért ne nézhetné egy 2 éves gyerek a természetfilmet, már beszélni is tud, érti amit mondanak stb. A 18-ast még megértem, a 12-esnek nem látom valami sok értelmét na de a 6-os...

Szerintetek hasznos?

Ti megnézitek egy film/sorozat korhatárát mielőtt elkezditek nézni?

2014. aug. 31. 15:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen én is szoktam látni termeszetfilmnel és néhány mesénel is.hát én csak röhögtem magamba, hogy mi van benne amit meg egy öt éves nem nézhet meg de egy hat éves már igen.szerintem egy szülő se kapcsolja el a műsort a gyereke elől azért mert hat karikas úgyhogy nem látom értelmét.de szerintem a 12 karikának sincs ertelme
2014. aug. 31. 15:46
 2/4 anonim ***** válasza:

nincs sok ertelme, ugyis megnezi mindenki, raadasul 10+ evesen, sajat gep, tab, tv van, gondolod majd elkapcsolnak?

mi se tettuk :)

legvicesebb mikor ejjel 3 kor a klipbe a tangas csaj ki van pixelezve... masik adon meg nappal lemegy cenzura nelkul.

meg sztem ezt nem lehet korhoz tenni, egyen fuggo.

2014. aug. 31. 16:25
 3/4 anonim ***** válasza:

rohaggyon meg erveltem a nincs mellett erre nem kuldi el, es a szoveg is eltunt :@

nincs egyiknek se .

2014. aug. 31. 16:27
 4/4 anonim ***** válasza:
fura h most meg latszik! off...
2014. aug. 31. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!