Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hisztek a szellemekben?

Hisztek a szellemekben?

Figyelt kérdés
Szerintetek a szellemek ha léteznek akkor rosszat akarnak vagy védenek? Tegnapeste láttam egy műsort (Szellemjárás) és abba volt valami szellem és nem hagyott békén egy kisgyereket. Megszállta a házat, megakarta ölni a családot. Szellemek tényleg léteznek?
2010. jan. 17. 09:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
persze, hogy léteznek! én már csak tudom! (vagy talán én sem létezem?)
2011. jún. 14. 09:32
 12/13 anonim ***** válasza:

hát .. nem tudom :D

általába azt mondom hogy nem hiszek viszont néha van egy olyan érzésem mintha nem lennék egyedül a szobába és vki engem figyel :)

de ilyenkor próbálok nem rá gondolni,hameg nagyon zavar,egyszerüen elkezdek hangosan énekelni :P

amilyen szar hangom van,biztos azonnal elmenekülnek a szellemek XD

13L

2011. jún. 24. 21:15
 13/13 anonim ***** válasza:

amúgy ha jól gondolom,azok a szellemi segítők általában fehérek,amig a rossz szellemek meg ilyen sötét árnyak ... vagy rosszul gondolom? o.O

amúgy ha annyira fejlettek,miért nem szállnak bele egy halott ember testébe hogy iskolákat építhessenek??

2011. jún. 24. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!