Szerintetek ez fer?
Nagy szükségem van egy lakásra és találtam egyet nagyon jó árban egy nagyon jó lakást.Nagyon rendesnek látszott a férfi.Elmondtam,hogy nagy szükségem van erre a lakásra,de egy hetet kell várni mire igénybe vehetek ennyiért hitelt.Azt mondta,hogy tud várni még két hetet is.22 éves fiatal lány vagyok és jól kijöttem volna az idős lakókkal is.Erre azt mondta,hogy van egy házaspár aki utánnam jött érdeklődni.Hát újra elmentem beszélni vele.Le akartam foglalni,hisz valamennyi százezresem volt.Azt mondta hagyjuk a pénzt és,hogy szombaton dönt,mert senkivel nem akar kiszúrni.Azt állította,hogy én szimpatikus vagyok,de tényleg senkivel nem akar kiszúrni.Szóval mégsem akar várni...Erre péntek délután hívott,hogy egy harmadiknak eladta.Vagyis mégis kiszúrt mindenkivel.Méghogy tud várni,jól átvert.Szerintunk az ügynöke vette meg,hogy drágábban eladja.
Ez szerintünk szemétség,hiszen megvolt beszélve minden,mindenről tájékoztattuk,nemúgy,mint azok akik utánnunk jöttek.Ha nem is az ügynöke vette meg miből gondolja,hogy nem verik át,hiszen azok semmit nem mondtak.
Ja és mindez három napon történt,szóval nem várattuk olyan sokáig és egy hétig fizettem volna a bentlakás költségeit is.
Mi a véleményetek? Mindkét oldalról nézve is szeretném tudni a véleményeket,gondolatmeneteket. Mégha nem is értetek egyet velem tudni akarom,hogy kívülről látva mik az elgondolásotok.Köszönöm a válaszokat.
Nekem kicsit zavaros a dolog.
De ha te hitelre akartad megvenni, akinek eladta az viszont egyből fizetett, akkor neki van igaza.
Ma elég nehéz egy lakást eladni. A hitel pedig csak akkor biztos, ha már folyósította a Bank.
Erre találták ki a foglaló intézményét. Persze neki nem kellett, de mivel a foglaló tipikusan 10 százalék, lehet, hogy kevés lett volna, amit az asztalra teszel, ezért volt udvarias és utasította inkább vissza.
Amikor egy sokmilliós lakás eladásáról van szó, akkor senki sem fog szívességet tenni senkinek, akármennyire szimpatikus is. Az a pénz, ami ma a zsebemben van, az a biztos.
Ha nincs készpénzes ajánlat, akkor persze, hogy tud várni a hitelre. De ha valaki aznap leteszi az asztalra, akkor az nyert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!