Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Női kérdés!!! Szerintetek...

Női kérdés!!! Szerintetek hogyan lehet otthon 1 hónap alatt hatékonyan megnöveszteni a melled? Az internetes cikkeket elolvastam, de egyik sem vált be.

Figyelt kérdés

febr. 15. 19:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem válik be, mert nem létezik ilyen. Hormonálisan lehet befolyásolni, vagy művi úton. Vagy esetleg próba szerencse alapon el kell kezdeni zabálni, hátha oda is rakódik (ahogy helyi fogyás, helyi hízás sincs).

Gondolj bele. Ha létezne bármilyen házi praktika a testrészek méretének oda-vissza növelésére, az egyrészt ne lenne köztudott, másrészt nem mindenki ugyanolyan egyen kinézetű lenne ahogy az aktuális divat elvárja? Nem léteznének kisebbségi komplexusos emberek, ha kedvükre labdányi melleket és térdig érő faszokat tudnának varázsolni maguknak.

(inb4 valaki elsüti ezredjére is a kézrátételes és vécépapíros poént)

febr. 15. 19:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sehogyan, mert a genetika nem így működik.
febr. 15. 19:41
 3/6 Metionin ***** válasza:
100%
Teherbe esel és a vége felé vagy szülés után egy időre megnő. Az megvan 1 hónap alatt otthon, más módszer nem létezik. Hízással sem fog egy hónap alatt nagy változás történni, ahhoz kemény hormonális sokk kellene, a terheseknek is attól nő meg. Olyat meg semmilyen csodakence vagy diéta vagy tabletta, akármi nem fog neked produkálni ha genetikailag kis mellekre vagy kódolva.
febr. 15. 21:11
 4/6 anonim ***** válasza:
75%

Még senki? Na akkor majd én.

Szakképzett sámán és boszorkánymester vagyok, tudok kézrátétellel mellet nagyobbítani.

Három hét, hat alkalom, tuti működik.

Ha mégsem, teljes pénz visszatérítési garanciát vállalok.

febr. 15. 22:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én mellemet ne akarja senki növelni, inkább a...
febr. 15. 22:52
 6/6 anonim ***** válasza:
#5 Netán a 4-es szolgáltatásaival, te kis b...
febr. 16. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!