Hogy kell Laptopon URL másolni?
Figyelt kérdés
nincs egerem, mert számítóképen mindig ugy csináltam, hogy jobb egér gomb, és url másolása. de mivel laptopot kaptam, igy nem tudom .. (egér nélkűl)2014. aug. 29. 22:33
1/1 2xSü válasza:
Milyen laptop az, amin nincs touchpad? Az sem mindegy, hogy honnan akarod másolni. A böngésző címsorából, vagy egy weboldal közepéről? Egyáltalán milyen böngészőről van szó?
Mondjuk Chrome esetén a Ctrl+D a címsorra ugrik, sőt rögtön ki is jelöli. Innen már csak Ctrl+C, és már a vágólapon van. Beilleszteni meg a Ctrl+V-vel lehet. Amúgy a Shift+nyilak szolgálnak a kijelölés módosítására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!