Miért lassú az internet a laptopon ha a wifi router majdnem mellette van? (nagyon lassú a net) de miért van ez?
Figyelt kérdés
2014. máj. 30. 19:11
1/6 anonim válasza:
Jó kérdés hát ez sok dologtól függ például:
1. Mien gyors a neted vagyis sávszélesség megy ilyensmi
2. Függ attol is hogy a laptopod mien gyors
3. A wifi akkor is lasu lehet ha például egy másik gép ugyan azt a modemet használja mint te vagy a wifi hálózatot
2/6 A kérdező kommentje:
A számítógépen korlátlan net van, és jól megy a net rajta és nem lassú a router wifi a gépre van rácsatlakoztatva.
2014. máj. 30. 20:15
3/6 anonim válasza:
Hát akkor nem tudom mi lehet a gond
4/6 A kérdező kommentje:
Frissiteni kelkene mert régiek rajta a programok? Linux kéne rá? mit gondolsz?
2014. máj. 30. 22:23
5/6 anonim válasza:
Linuxot sztem ne rakj rá. Megpróbálhatod ujratelepiteni a laptopodat.Vagyis uj Windowsot rakni rá. Akkor többet tudnék segiteni ha adnál egy pontos leirást gépedröl(proci, ra. stb.)
6/6 A kérdező kommentje:
Az egyik haveromnak van a laptopja és eladná tízezerért, de ha õ sem tud mit kezdeni vele akkor én majd fogok?! :)
2014. máj. 31. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!