Mondtok jó idézeteket?
"Az idők nem válnak egyre erőszakosabbá, csak egyre több mindent sugároznak a tévében."
"Soha nem mondtam, hogy legyetek olyanok mint én. Azt mondom légy önmagad és különbözz.
"A társadalom alapvetően mindig próbál egy bűnbakot találni a problémáira. Hát itt vagyok."
"A zene a mágia legerősebb formája"
" Én nem Isten ellen vagyok, hanem az Isten nevével való visszaélés ellen"
Marilyn Manson
Egy ember halála tragédia, milliók halála statisztika"
cod4
23:06
ja
de eredetileg Sztálin mondta
hogy ne legyen off
"Azok a kib.aszott idegenek leszedték a gépemet ezért most szétrugom a seggüket, tudhatnák hogy Duke Nukemmel nem fasza kikezdeni :D"
Ezt pár napja hallottam a tv-ben:
"-Az élet egy pohár, ami félig tele van.., vagy félig üres.
- Szerintem meg a pohár tele van szarral!"
" Mutasd meg. Hol van ez a "szerelem"? Nem látom. Nem tudom megfogni. Nem érzem. Hallok szavakat, de nem tudok mit kezdeni a súlytalan szavaiddal."
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
“A templomba járástól senki nem lesz jó ember, mint ahogyan a garázsban állástól sem lesz senki Cadillac.”
"..minden egyes nappal,érzem, hogy az kell ami nem lehet az enyém...akit szeretnék valahogy soha nem szeret.
Van ki meghalna értem,őt meg én nem értem.." – FankaDeli
Onnan fogod tudni, hogy jól vagy, ha nem találsz senkit, akinek a helyébe lennél,
És bármibe kerül, vagy akármi fáj, tudod, hogy élni lehet is, nem csak muszáj. (Kispál és a borz)
„Bárhova mész, menj teljes szívedből.”
\"Egy napig szeretni unalmas. Egy hétig szeretni hétköznapi. Egy évig szeretni emberi, örökké szeretni Isteni!\"
\"Azt mondod jó velem, de már szédül a fejem! Azt mondod a szíved az enyém lett, de más a szó és más a tett!\"
\"Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés.\"
\"Nem szeret kétszer, aki szeretett.\"
\"Vannak olyan nagy emberek, akik társaságában mindenki kicsinek érzi magát. Viszont az igazán nagy emberek társaságában mindenki nagynak érzi magát.\"
\"A szerelem vagy éltet vagy a sírba visz, vagy felhoz onnan , vagy megint levisz...\"
"Találkozás és búcsúzás az élet ennyi csak, valaki jön, valaki megy s az emlék megmarad."
"Ha minden szabályt betartasz minden jóból kimaradsz!"
"A halál nem lehet olyan rossz dolog. Még senki nem jött vissza panaszkodni."
"Épp amikor kezdtem megszokni a tegnapot, hát nem eljött a mai nap?!"
"Lehetőség szerint olyanokkal dolgozz, akik még nálad is használhatatlanabbak! Ez jó fényt vethet rád."
"Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidről."
"Hiába hordjuk sírodra a virágot
Eltemettük veled az egész világot."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!