Pocak Berci:3 kérdése:
Elmúlik? Egy vágás mennyi idő alatt múlik el? És ha látszódni fog akkor mennyire?
Figyelt kérdés
Hülye voltam,nagyon megbántam. De mivel nem láttam más lehetőséget,hogy megnyugodjak.. ezért ezt tettem.
A vágó eszköz körző. A seb mélysége 1mm vagy 1 és fél mm. Több idegig szivárgott a vér,aztán lekötöztem. Hossza 10,12cm. A combomon tetején van. Köszönöm előre is a válaszokat.
2014. aug. 28. 03:15
1/3 anonim válasza:
Nekem még 40 év után is látszik több heg, de nem kirívóan.
2/3 anonim válasza:
Elősször is, mire megoldás az öncsonkítás?!
Másodszor, ha nagyon zavar a dolog van lézeres kezelés ami enyhíti a heg látszódását. De ez költséged megoldás.
És egy tanács, legközelebb ha lehet kerüld az efféle nyugtató módszerek alkalmazását.
3/3 A kérdező kommentje:
Tudom, és igen nagy hiba volt. Elismerem és bánom. De hirtelen rosszul kezeltem a helyzetet.
Ez a lézeres kezelés mennyibe kerül?
Köszönöm a segítséget!
2014. aug. 28. 23:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!