Ha valami negatív ér! Ahogy, ahogy végigszántom vele a kezem. De csak egyet, ezt még megvágom, ezt is, ezt is, ezt is. S alig birom abbahagyni. Én szabályszerűen boldog vagyok, hogy van nekem a vágás. Ő az én kis barátom. Ez függőség?
A vágás és én szimbiózisban élünk egymással.Ha valami negatív ér,csak hazajövök,befekszem az ágyba, amgamra húzom a takarót,és álmodozok azon,hogy ártok magamnak,majd pedig vágok is.Sokszor maga az előkészület is olyan izgalmas!Ahogy meglátom a pengét,ahogy kicsomagolom,s ahogy végigszántom vele a kezem...De nem is kell negatívnak lenni egy dolognak,sokszor a késztetés van,csak egyet,de aztán mégegyet,aztán megint csak mégegyet vágok.Ezt még megvágom,ezt is,ezt is,ezt is.S alig birom abbahagyni. Teljesen más állapotba kerülök s ez nem feltétlen rossz. Én szabályszerűen boldog vagyok,hogy van nekem a vágás.Ő az én kis barátom.
SOS !! Ez függőség?
De igen, annyira veszes. Amig ezt magad nem latod be, segiteni sem lehet rajtad.
Mar persze kiveve, ha a fentiekbol egy budos szo sem igaz, csak egy unatkozo trollcsira vagy, aki poent csinal masok problemaibol.
Én is így voltam vele és igen elég vészes dolog de abba tudtam hagyni mindenféle segítség nélkül.
Ha gondolod írj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!