Tudnátok segíteni? (World of Warcraft)
Valamit "ügyesen" elnyomtam és most nem tudok harcolni...
Ezt írja ki must have a ranged weapon equipped :/// szóval nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni :)))
A válaszoknál nyugodtan írjátok hogy béna vagyok xDD mert az vagyok hisz azt se láttam mire nyomok és elrontom a játékot xd
(Eléggé feltűnő hogy kezdő vagyok xs)
Amúgy Hunter Night Elf vagyok 14.szintes
Eldobtam a fegyverem xD (nem dobtam el a fegyverem :D tudtommal) majd holnap megnézem akkor de nem hiszem hogy eldobtam volna :D
Lehet hogy akkor elraktam a fegyverem de holnap majd megkérdezem szerintem újra hogy ha nem dobtam vagy raktam volna el a fegyverem hova tünhetett xd lehet elvitte a medve (velük harcoltam) amúgy nagyon köszönöm a gyors válaszod
figy ha ennyire nem merültél bele, még ideje abbahagynod a játékot :P sajnos még, ha valaki a semmiből kezdi is, a vége a függőség lesz, bárhogy tagadja.
a kérdéssel kapcsolatban egyébként arra is figyelj, hogy az action bar-ban lévő ikonok rögzítve legyenek, azokat is pl egy véletlen mozdulattal kilehet szedni, ha nincs beállítva fixre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!