Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » WoW WOTLK patchalés után...

WolfLord kérdése:

WoW WOTLK patchalés után belépési gondok?

Figyelt kérdés

Üdv! A gond csak annyi lenne, hogy a World of Warcraft: wrath of The Lich King 3.3.5a (12340) kliense van meg nekem.

Rendesen felpatchelve régebbitől kezdve egészen idáig. A realm listet is átírtam és mégis a logon után azonnal azt dobja be, hogy " Downloading Updates ". A patchet catára már ignoráltam és nem tudja elindítani. Akár hány videót is és bármit néztem nem volt senkinek se ilyen gondja :/. Válaszotokat előre is köszönöm!

2014. jún. 23. 18:31
 1/2 anonim válasza:
Jól írtad a realm-et? azt is nézd meg hogy jól e írtad mert az is okozhatja a problémát ám ha jól akkor repair.exe ha az sem segít akkor töltsd le a torrentevalhu-ról a 3.3.5a Wotlk-t nekem akkor nem volt problémám remélem tudtam segíteni :)
2014. júl. 8. 20:48
 2/2 Csiß ***** válasza:
Haverom is ezzel szívott pár napja egy hosszú kihagyás után.Ő azzal rontotta el,hogy account név helyett az account e-mail címével próbált belogolni.
2014. júl. 9. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!