Mit tegyek, h fogyjak? L\16
Figyelt kérdés
3 hete fogyókúrázok.Leattam 6 kilót.Most 54 vagyok,de nem tudok többet leadni.Napi 1szer v 2szer étkezek,keveset es iszok zöld teát meg kvt.Aki tud,segítsen.A súlyom megtartása is érdekelne.2014. aug. 26. 15:03
1/2 anonim válasza:
Szetintem nem is vagy kövér ! Én egy kicsivel több is vagyok és csak 14 vagy és fiu ha ez számít...
2/2 anonim válasza:
Ehetnél naponta többször, kisebb adagokban. Figyelj oda hány kalóriát viszel be és mivel. Kezdj el mozogni! Így nem csak rásegítesz, de nagyobb fogyás esetén nem válik petyhüdtté a bőröd. Ezenkívül szerintem 3 hét alatt 6 kiló kicsit sok, lassíts be, úgy biztosabb eredményt érsz el. Ha megvan a kívánt súlyt, egyél egy picivel többet, amennyi elég a szinten tartáshoz. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!