Hol vegyek tolltartót 15 évesen?
Figyelt kérdés
Körülbelül akkora kellene, amibe belefér mondjuk pár toll, ceruza, radír, szövegkiemelő,fehérítő toll meg esetleg egy kis vonalzó.
Feketét, vagy ilyen metálosan fénylőt szeretnék:) Esetleg barna, szürke.
Ti hol vesztek/vettetek, milyen van? Képet esetleg tudtok linkelni?
2014. aug. 25. 20:44
3/12 A kérdező kommentje:
írószerboltban csak kislányos mintások vannak, ott néztem.
tescoban is olyanok, olyan sparban pedig, ahol eddig jártam kb kétféle volt és csúnya színben:S
egyéb ötlet?
2014. aug. 25. 20:55
4/12 anonim válasza:
Akkor valószínűleg nem egy helyre járunk. Javaslom, hpgy jobban nézzél szét.
6/12 A kérdező kommentje:
hát ez nem rossz, csak nem szeretnék rá mintát, de méretben és formában megfelelne:D tudom, hogy nagy igényeim vannak, dehát ez van:S
2014. aug. 25. 21:19
7/12 anonim válasza:
Jókor jut eszedbe :D Mondanám, hogy rendelj eBay-ről, de kizárt dolog, hogy megérkezik időben.
8/12 A kérdező kommentje:
bocs, hogy nem júliusban kezdtem vásárolni:D rendelni meg nem akarok, mert megbízhatatlan és nem akarom megcsináltatni azt a paypal izét.
2014. aug. 26. 16:37
9/12 anonim válasza:
Kb. 30 dolgomból egy dolog volt, ami nem jött meg, azt is visszafizették, úgyhogy az, hogy megbízhatatlan, elég erős kijelentés.
Járd a boltokat, valahol biztosan találsz.
10/12 A kérdező kommentje:
szerintem el tudom dönteni a saját élményeimből, hogy megbízhatónak tartom-e vagy sem, köszi.
2014. aug. 26. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!