Játszik valaki Petville-t a facebook-on?
Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 23:46
11/24 anonim válasza:
már van 8 nagyon köszike :D:D
13/24 anonim válasza:
A PV (papírpénzre gondolsz remélem)
Az úgy lesz mindig ha szintekre mész..Mindig amikor elérsz egy új szintet kapsz egyet.Vagy vásárolhatsz az "add coins and cash" -nál..Ott látod,hogy mennyit kell fizetned a számlájukra,és mit kapsz érte...
14/24 anonim válasza:
nem mondjátok hogy ha 60 PV kell akkor életem végéig gyűjthetek arra a zongorára???:O
15/24 anonim válasza:
ma 01:58-nak
Ha PV kell,és nem tudod kivárni a megfelelő szintet akkor vegyél átutalással....
16/24 anonim válasza:
deh...majd pénzért fogok játszani xDDD elég a cod4:P
19/24 anonim válasza:
legjobb játék :D szerintem :D multiba nagyon jó ajánlom mindenkinek!!!:) ha valaki akar játszani itt az Xem segítek neki elindulni :) X:rrenike
20/24 anonim válasza:
Nekem is van Petvillem, de sztem próbáld ki a Pet Society nevű játékot, sztem sokkal jobb, és több dolgot is lehet ott csinálni, és ott legalább nem kell takarítanod a szomszédnál, de mégis kapsz érte pénzt ha meglátogatod :D Ki tudsz menni horgászni, vehetsz kisállatot, akváriumat, szal sztem sokkal jobb mint a Petville. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!