Játszik valaki Petville-t a facebook-on?
Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 23:46
1/24 anonim válasza:
Én igen,de baromi unalmas játék..Azt hittem jobb lesz..
2/24 anonim válasza:
Szerintem jó játék. :D Persze, mikor már a 20. szomszédnál járok gatyát meg zoknit takarítani, az tényleg kezd kissé unalmas lenni.
4/24 A kérdező kommentje:
Szerintem is aranyos, igaz olykor időigényes, de nekem jó levezető egy nehéz nap után.:)
2010. jan. 16. 20:43
5/24 anonim válasza:
Én akkor untam meg mikor ötödjére kellett kihozni a börtönből XD
6/24 anonim válasza:
nekem tetszett...csak aztán vmiért nem működik...:S
7/24 anonim válasza:
Ebbe nem lehet elmenni dolgozni vagy valami? már 7 szinten vagyok de csak vásárolgattam... meg takarítottam másoknál..de alig van ismerősöm... hogy lehet hamar fejlődni benne még kezdő vok :D ???????????????????????????
8/24 anonim válasza:
ma 15:06
A játéknak az a lényege,hogy minél több szomszédod legyen akikhez át tudsz menni takarítani.Minél több szomszédod van annál jobban gyűlik a pénzed..Minél több pénzed van annál több szobát tudsz venni,és be tudod rendezni..persze a szinted is emelkedik...
9/24 anonim válasza:
Ahham és hogy szerzek szomszédokat??? mert van most kettő de még hogy kéne?? :)
10/24 anonim válasza:
tegnap 17:20 vagyok.
Szomszédokat úgy tudsz szerezni,hogy az ismerőseidet megkéred,hogy alkalmazzák ezt a játékot,vagyis meghívód őket erre a játékra..Minél több ismerősöd játszik a Petwillel vagy bármelyik játékkal annál több szomszédod lehet.
Vagy ha van sok Papírpénzed(jobb felső sarokban mint PV jelzi mennyi pénzed van) akkor tudsz venni külön szobát..AZ érmékkel meg be tudod rendezni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!