Nem akarok felnőni! Valaki van így?
14 és fél éves vagyok és már lassan nem leszek gyerek . Úgy lennék újra 9-10-11 éves gyerek,kislány..
Pár év és 18 leszek sajna.
Nyaralás szülőkkel kisebb tesókkal nagyon jó mert de én már nem vagyok 'kisgyerek'
valaki van még így?
Hát, valamilyen szempontból jó gyereknek lenni, de viszont az k**** rossz érzés, hogy korlátozzák a jogainkat és emiatt egy csomó dologra nincs lehetőségünk.
Ja, király volt a 10, 11, 12 éves kor, de így se, úgy se lesz soha ugyan olyan. Bele kell törődni. Elég rossz ez a kor, az ember már menne egyetemre, de még várnia kell 4 évet. Már tőzsdézne az ember, de nem teheti. Céget alapítana, de azt sem engedik. Indulna a választáson (nem elnökjelöltként) de nem engedik, még csak szavazni se.
Igen. én már 25-ön túl vagyok, de sosem akartam felnőni. Sajnos szerintem a gyerekkor a legszebb, legizgalmasabb, a legtöbb felnőtt unalmas, ahogy a gyerekkor sem hasonlítható össze az unalmas felnőtt léttel.
De nincs mit tenni, az idő gyorsan elszáll sajnos.
Igazad van, és ez leginkább Mo.-ra igaz.
A közoktatás keretében azt nevelik bele a diákokba, hogy sz*rt sem érnek, semmit nem tudnak megvalósítani, ahelyett, hogy motiválnák őket, aztán meg csodálkozunk, hogy mennyire sok az unalmas, kiüresedett ember.
Teljesen egyetértek veled, kedves kérdező! Nekem is ugyanez a problémám. Vissza akarok menni az időben, amikor még gondtalanul babáztam a kertben... Akkor minden jobb volt.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!