Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Supermoto pályára slick gumi...

Supermoto pályára slick gumi helyett jó a sportgumi?

Figyelt kérdés

Üdv! Találtam neten egy Dunlop Sportmax kétkomponensű sportgumit, amit egy Suzuki DRZ 400-ra tennék fel. Sokat pályázok a DRZ-vel és sokat megyek utcán is, ezért esett a választás egy sportgumira és nem egy slickre vagy egy túragumira. A kérdés az lenne hogy ez a Dunlop Sportmax kétkomponensű gumi jó lenne nekem pályára is? Nem okozna nekem meglepetéseket pályán és nem csúszkálna? Persze nem olyan tempóban megyek mint egy verseny supermotos, átlagos köridőim vannak csak, épp olyanok amennyire lehet menni egy DRZ-vel pályán.

És egyébként sok különbség van egy ilyen Dunlop Sportmax kétkomponensű gumi és egy rosszabb minőségű slick gumi tapadása között?

2014. aug. 23. 10:33
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!