Nagyon fura álmom volt. Mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Naa,azt álmodtam hogy Kim Kardashian lefogyott és nincs nagy segge.......de erre jött a Padödö egy rakás joda hasonmással és Kim Dzsongun rakétájával kilőtték az Űrbe erre Kim Dzsongun besértődött és ku*rva mérges lett mert nem volt mit lőni amerikára de meglátta Kelemen Annát az Édes életbe majd klónozta és vele irtotta ki az egész Amerikai népséget,osztakkor átvették a hatalmat az észak koreaiak és befogták Berki Krisztiánt vasalónőnek aztán Én elbujtam a spájzban azt rámesett nagyanyám répa befőttje na kb ennyi..2014. aug. 22. 21:07
1/2 anonim válasza:
azt jelenti hogy a következő telihold idelyén én, a farkasjoci a házatók alá lopózok, vonyítok egy ku*vanagyot, aztán amíg be vagytok sza*va ellopom az összes háztartási kexeteket. utána leborotválom a szőrzetemet biztonsági ollóval és laposelemmel, és ellopom a kettőhetes babettátokat, oszt én leszek az ízirájder wolfendasz.í
te + sírni fox
2/2 A kérdező kommentje:
Csak a babettát ne nagyapámé vot :DDDD xdd
2014. aug. 23. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!