Mi lesz ha beírom google-ba hogy train suicide majd rámegyek a képek találatra? Hányás vagy rosszullét?
Figyelt kérdés
2010. jan. 14. 23:17
1/6 anonim válasza:
nem nagyon. googleban ki kell kapcsolni a szűréseket, de akkor se fogsz komoly képeket találni, 1-2-t max.
nem értem amúgy az emberi gondolkodást. Mi készteti őket arra, hogy vonatbalesetes képeket bámuljanak? Ne rétsed félre, én nagyon sok ilyen videót meg képet néztem már, egyik rémálmom amúgy, hogy egyszer engem vagy valamelyik szerettemet vonat csapja el.
liveleak.com -on javaslom, az alábbi kulcsszavakat:
"train cuted"
"train suicide"
"subway suicide"
"tram suicide"
"train accident"
stb kombináld a kulcsszavakat.
2/6 anonim válasza:
Hát, én rákerestem.
Ne egyél, és ne maszturbálj közben, mert egy darabig elmegy tőlük a kedved. =D
3/6 anonim válasza:
például ez
Nem éppen, azt sugallja, végy egy fazekat, 2 fej hagymát, a kanál...................
Elég undorító o.O
4/6 anonim válasza:
én nem nagyon szeretem az ilyen képeket, de sokat láttam már hasonlót, és mindig azt vallom, jobb ha képen látsz először ilyet, mert bármikor összejöhet élőben is, és akkor legalább nem fog a látvány akkorát ütni!
5/6 anonim válasza:
én nem bírom az ilyet úgyhogy inkább kihagyom. nagyon jól megvagyok ilyen képek nézegetése nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!