Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy értessem meg velük, hogy...

Hogy értessem meg velük, hogy én tehetséges vagyok?

Figyelt kérdés

Az iskolában, sokan azt mondják, hogy én alapból mindenben béna vagyok, pedig osztályelső lettem.

De őket ez nem érdekli, és ezzel nagyon megbántanak, hogy az egyik lebénáz engem, és azt is mondja, hogy tehetségtelen vagyok, és a többi meg 'Ezzel mind egyetértünk!'

És ezzel tényleg nagyon megbántanak, és mondogatom magamnak, hogy én tudom jól magamról, hogy tehetséges vagyok, de igenis nekik is szeretnék bizonyítani, hogy én nem akárki vagyok!Egy kerületes és egy budapesti szépíró versenyen is 1. helyezés lettem, de őket egyáltalán nem érdekli, ezt nem is veszik komolyan.

Örülnék, ha normális válaszokat kapnék erre, és nemet és kort is szeretném ha leírnátok, köszönöm! :)

L/11

#elismerés #értékelés.
2014. aug. 19. 12:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nekem egyáltalán nincs üldözésimániám.

Jól vagyok.De tényleg, állandóan csak ezzel kritizálnak, és már unom.

Nekem nem kell orvos.

Csak mit mondjak nekik, hogy fejezzék be, és ne tegyék tönkre az önbizalmamat, suli kezdés elött?

2014. aug. 20. 13:51
 12/13 anonim ***** válasza:

Azért csinálják, mert ugrasz rá.

Ha nem érdekelne, akkor ők is leszoknának róla... keresnének valami izgalmasabb dolgot.

2014. aug. 20. 14:36
 13/13 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm! :)
2014. aug. 20. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!