Mit írjak a füzetembe?
Figyelt kérdés
Kaptam egy jó kis füzetet de nem tudom mit írjak bele, gondoltam rá hogy álomnaplót vezetek, de még nem biztos, egyéb ötlet? Unalmas életem van ne mondjátok a sima naplót . ;)2014. aug. 18. 20:17
2/7 anonim válasza:
A szexuális fantáziáidat. Aztán kezdd el őket sorban megvalósítani.
3/7 anonim válasza:
a. Elkezdesz írni egy Death Note-ot, megtisztítva ezzel a világot a bűn(ösök)től
b. Leírod százszor, hogy "Jean Kirschtein életem szerelme"
4/7 anonim válasza:
Az álom napló jó ötlet!
Amióta írok olyat, már minden nap emlékszem az álmaimra!:)
Még a Bakancslistát tudnám ajánlani, úgy, Hogy illusztrálod is a célokat! :)
5/7 A kérdező kommentje:
Bakancslistám már van pont ilyen, hogy rajzoltam mellé. :) Köszi, írhat még aki tud. :)
2014. aug. 18. 21:12
6/7 A kérdező kommentje:
Amúgy Death Note nagggyon jó ötlet, de sajna semmi értelme ha nem válik be. ;D
2014. aug. 18. 21:13
7/7 anonim válasza:
Irhatnál bele veled vagy a barátaiddal kapcsolatos sztorikat,vicces történeteket,jo beszolásokat,idézeteket,aranyköpéseket de szerintem az álomnaplo tényleg jo ötlet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!