Én egy hosszú hajú srác vagyok azt mondták hogy vágjam le a hajam akkor sikeresebb leszek a lányoknál. Igaz ez?
Ezt kép alapján megtudnám mondani,sok lánynak tetszik a hosszú
haj is.Nekem pl nem nagyon:)
A hosszú haj csak akkor szép, ha ápolt. De megvallom én is azok táborát gyarapítom akik szerint egy fiúnak jobb a rövid haj.
Vegyük hozzá, hogy nyár van, melegít is... le a fürtökkel és irány a strand! :)
Én személy szerint a hosszú hajú fiúkat szeretem csakis. Nálam egy fiúnak minimum vállig érő haja kell, hogy legyen hogy labdába rúghasson.Szerintem a hosszú hajú fiúk különlegesek, nem olyanok mint a többi, én sajnálnám ha csupán emiatt levágatnád a hajad ez a részed nem? Vagy ha felszínes lányokat, kapcsolatokat szeretnél rajta, de szerintem jobb, ha magad adod.Légy önmagad !
Engem kinevettek az osztálytársaim mikor megtudták, hogy a hosszú hajú fiúkat szeretem, pedig szerintem ha egy fiúnak szép hosszú haja van az nagyon jól tud kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!