Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen Anime-ket ajánlanátok,...

Akane:-)) kérdése:

Milyen Anime-ket ajánlanátok, melyekben szerepel hosszú, fehér hajú srác?

Figyelt kérdés

2014. aug. 4. 19:07
 1/10 anonim válasza:
InuYasha az örök favorit :D
2014. aug. 4. 19:44
 2/10 anonim ***** válasza:
hát a bleachben is van, nagi no asukara-ban is (bár azt csak képek alapján állítom, az animet nem láttam...és a haja kissé szürkés volt). meg ha jól emlékszem van egy anime egy hosszú fehér hajú macskafüles férfivel... ha szeretnéd akkor több erőbefektetést szánok az anime felkutatására...
2014. aug. 5. 12:35
 3/10 anonim ***** válasza:

a psycho pass-ban is volt egy ilyen pasi.(nem volt rossz)

speed grapher (érdekes és fura bár biztosra nem állítok semmit mert régen láttam)

katekyo hitman reborn (egyik kedvenc volt. még a mangát is tovább olvastam pedig utálom a mangákat... még valami: NE az eleje alapján itélj)

háát talán a kuroshitsuji (abban a kutyaembernek van olyan haja amit te keresel... nem sokat szerepel benne, de megéri megnézni!!!!! egy nap alatt kivégeztem azt az animét :D)

meg ha nagyon erőltetni akarjuk akkor a guilty crown. (egyik szereplőnek fehérré változik a hosszú haja a vége felé... amúgy jó anime... nem rossz)

amm asszem ennyi amit láttam és volt benne hosszú fehér hajú pasi. de ha eszembe jut még akkor majd írok...

remélem segítettem :]

2014. aug. 5. 12:52
 4/10 anonim ***** válasza:

Black Bullet (vége felé)

Chrno Crusade (főgonosz)

2014. aug. 5. 14:24
 5/10 anonim válasza:
Psycho pass-t ajánlom.Ott egyik főszereplú hosszú fehér hajú és nagyon hot.:D
2014. aug. 5. 18:53
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket, várom a továbbiakat! :3
2014. aug. 6. 11:47
 7/10 anonim válasza:

2/6 amiről beszélsz : "eg ha jól emlékszem van egy anime egy hosszú fehér hajú macskafüles férfivel." az az InuYasha ......

[link]

2014. aug. 7. 18:55
 8/10 anonim ***** válasza:
hamatora (kicsit késve de nem baj xd)
2014. okt. 13. 16:59
 9/10 anonim ***** válasza:
speed grapher is (ez egy kicsit durvább anime :DD)
2014. okt. 24. 14:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Seikon no Qwaser

Death Note

Tokyo Ghoul (itt csak fehér lesz a haja, de ez csak az anime utolsó részében van, januárban folytatás és abban már fehér lesz a haja, de a mangában már az)

2014. okt. 24. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!