Milyen Anime-ket ajánlanátok, melyekben szerepel hosszú, fehér hajú srác?
a psycho pass-ban is volt egy ilyen pasi.(nem volt rossz)
speed grapher (érdekes és fura bár biztosra nem állítok semmit mert régen láttam)
katekyo hitman reborn (egyik kedvenc volt. még a mangát is tovább olvastam pedig utálom a mangákat... még valami: NE az eleje alapján itélj)
háát talán a kuroshitsuji (abban a kutyaembernek van olyan haja amit te keresel... nem sokat szerepel benne, de megéri megnézni!!!!! egy nap alatt kivégeztem azt az animét :D)
meg ha nagyon erőltetni akarjuk akkor a guilty crown. (egyik szereplőnek fehérré változik a hosszú haja a vége felé... amúgy jó anime... nem rossz)
amm asszem ennyi amit láttam és volt benne hosszú fehér hajú pasi. de ha eszembe jut még akkor majd írok...
remélem segítettem :]
Black Bullet (vége felé)
Chrno Crusade (főgonosz)
2/6 amiről beszélsz : "eg ha jól emlékszem van egy anime egy hosszú fehér hajú macskafüles férfivel." az az InuYasha ......
Seikon no Qwaser
Death Note
Tokyo Ghoul (itt csak fehér lesz a haja, de ez csak az anime utolsó részében van, januárban folytatás és abban már fehér lesz a haja, de a mangában már az)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!