Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit érdemes Angliában venni,...

Mit érdemes Angliában venni, ami ott olcsóbb, mint itthon?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy például a mobiltelefon olcsóbb, mint idehaza. Mi még? A márkásabb ruhák? Azt is hallottam, hogy egy Vans cipő átszámítva nincs 10 ezer Ft... Tehát, mik azok, amiket kint érdemes venni? (bármi, amit a repülőn haza tudok hozni érdekelne) Köszönöm!
2010. jan. 14. 14:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A ruhák akár márkás akár nem olcsóbb jóval mint otthon.Én például mindig veszek sport cipőt(főleg ha le van árazva,mert sajnálom ilyenkor nem megvenni)szóval NIKE üzletben Nike cipőt vettem már 20 fontért.

Mobil telefont nem mindegyiket éri meg itt venni...Mert ami itt is olcsó az általában előfizetéses.Persze aki itt él,és dolgozik annak nem sok egy 300 fontos telefon sem.Mobilt csak akkor érdemes venni,ha eleve valaki kijön mondjuk nyaralni,vagy dolgozni,és úgy veszi.Csak telefon miatt kijönni már nem érné meg...

Vannak bizonyos élelmiszerek amik szintén olcsóbbak.Vannak olcsón nagyon finom édességek,teák,kakaók.

2010. jan. 14. 15:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Kozmetikai termékek:parfümök,lakkok,alapozók minden ilyesmi sokkal olcsóbb
2010. jan. 14. 15:38
 3/4 anonim ***** válasza:

ma 15:38

A parfümök sokkal drágábbak itt kint mint otthon(ha olcsóbb lenne,nem otthonról hozatnék ki állandóan)

A kozmetikai szerek szerintem egyárasak az otthonival.Ami olcsóbb azok a tusfürdők,samponok,habfürdők..Ezeket akár a 99 pennys üzletben is megveszed.

2010. jan. 14. 16:18
 4/4 anonim ***** válasza:
61%

Burberry Brit for him 50ml : 30 font = 8820 FT

MO-n az 50 milisek kb 16-17 ezrek.

2010. jan. 14. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!