Mondanátok olyan oldalakat amikben irnak tippeket hasznos tanácsokat kezdo bicikliseknek akik most kezdenek Országúti kerékpárral biciklizni? De persze itt is fogadok tanácsokat.
Jah meg azt hallotam hogy mindenkinek a sulyahoz es a meretehez kell igazitani a bicajt es ugy kell valasztani igaz ez?
en olyan 157-9 cm vagyok es olyan 49- 55 ki korul lehetek most. ezzekel a meretekkel milyen bicikli fajta jo nekem. Leginkabb sik terepen szeretnek birngazni.
Sokat biciklizek én is, de oldalakat nem szoktam nézni, esetleg internetes térképeket előző nap. Például a google keresőnek is van térkép menüpontja.
A testmagassághoz tényleg passzolni kell a bicaj paramétereinek. Mert már jártam úgy, hogy egy kölcsönkapott biciklinek túl alacsony volt a kormánya és 150-200 km után fájt a két tenyerem. Vagy olyan is volt hogy a nyereg volt túl alacsony és a térdízület nem nyújtózott ki tekerés közben teljesen. Ezért utána napokig úgy éreztem hogy a térdízületem nem teljes felületen "járódott be". Javasolt még a kényelmes nyereg. Gumijavító készlet kell még a hosszabb útra és irány a szabadság, a természet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!