Kerékpárral lakókocsit vontatni lehetséges?
Figyelt kérdés
Imádom az országúti bicajomat,de a lakókocsikat is.Azt akarom csinálni hogy a biciklimhez készítek 1 utánfutót ami.2m hosszú 1m széles és 1,5m magas.Ezt megcsinálnám lakókocsinak.Ágy,elektromos főzőlap,dvd kis szekrény meg minden ami kell.Az elektromos dolgok akkumulátorról mennének.Az akkumulátort úgy tölteném fel hogy vándorlás közbe ha beérek 1 faluba valakit megkérnék hogy töltse fel nekem én meg fizetnék érte ha kell.Igazából a tervrajz megvan.Magán a lakókocsin lenne ablak és ajtó. Aluminium lemez borítása lenne.És 2db bicikli kereken gurulna.Természetesen lenne pót kerék javító készlet stb.A kressz engedi hogy kerékpárral ilyen utánfutót vontassak közúton ? van a biciklin lámpa is2012. okt. 23. 10:46
2/4 A kérdező kommentje:
ja ilyeneket mondok.Hasonlót fogok csinálni.Ahoz hogy vontassam közúton.Engedi a kressz ?
2012. okt. 23. 12:18
3/4 anonim válasza:
sztem igen, mivel van bringás utánfutó is.
de ilyet nem könnyű ám összedobni ;)
4/4 A kérdező kommentje:
Hát nem nehéz annyira.A acél vázat megcsináltatom haverral ingyen.az anyagok sem drágák.A borítást megcsinálom életmentő fóliábol.Téphetetlen,hővisszaverő,és 2000ft bol megvan 1teljes lakókocsira valónyi
2012. okt. 27. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!