Inuyasha. SPOILER, csak saját felelősségre: az inuyasha the final act végén mikor kagome visszamegy a középkorba azután lezázult a kút vagy még vissza tud látogatni a családjához?
Szerintem lezárult mert ha vissza emlékeztek akkor a végén már teljesen olyan légkör volt Kagome körül mint aki végleg odaköltözött. Hiszen folyton iskolai egyenruha volt rajta szörnybéllel színesítve amikor ide oda cikázott a tér időben, de a végén már panő ruhácska díszítette feszes kis testét és mosóedény volt nála. Ha még mindig haza tudna menni akkor miért nem otthon mossa ariellel a ruháit és miért nem sulis ruha van rajta?
Ez csak az én feltevésem de ezekből kiindulva szerintem bezárult szent péter kapuja (vagyis a kút).
Szerintem azzal, hogy Kagome ott maradt, teljesne megváltoztatta az időt, és lehet, hogy utána a jövőben törlődött az ő egész élete.
Bocsánat, régen néztem, de nem rémlik, hogy lett volna a végén valami olyasmi, miután visszament Inuyashához, hogy valaki a saját világából visszaemlékszik rá.
Nem tud visszamenni a családjához. Én is régen néztem, de nekem úgy rémlik mintha a Szent Ékkő az "megsemmisült" volna és ugye az biztosította az átjárást InuYasha és Kagome számára. A végén mikor a kút vissza viszi a saját idejébe, akkor már InuYasha nem maradhatott ott hiszen nem abba a világba tartozik, itt vettek egy időre búcsút egymástól, majd Kagome nem bírta tovább nélküle és visszatért...(bár fogalmam nincs,hogyan engedte vissza a kút :D)
A lényeg a lényeg, hogy igen ezzel át kellett volna írnia a történelmet,de nem tette..szóóval (ezen gondolkoztam egy kicsit) mivel a szülei azok nem "tüntek el" hanem élik tovább az életüket, az is megeshet, hogy a Kagome gyermekei lesznek a saját ősei (ugye,hogy visszament az időben stbstb....tudom nagyon fura de gondoljatok bele...xD Kagome a saját dédanyja O.o wtf..XD)
És ezzel elindítva még egy sor kérdést...hogy miért rögzült be annyira Kagome számára fa...a következő életeiben is InuYashát szereti...de persze elfilozofálhatnánk itt a téridő kontínumról...XD
igazából ha belekeverjük a biológiát, akkor nem lehetséges hogy ő maga a saját őse legyen.
de egyébként én is gondolkodtam ezen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!