Csak saját felelősségre! Kipróbálod Te is?
Figyelt kérdés
Tegnap találtam egy szívatós oldal. Vicces és egyben nagyon zavaró, mert nem enged el, míg nem olvasod el azt, amit kiír. Még jó, hogy lehet nyomni az entert. :-)
A szívatós oldal itt van: [link]
2011. jan. 11. 00:50
1/10 anonim válasza:
Nem értem, miért volna szívatós?
2/10 anonim válasza:
Mert az is..azt hittem felboritom a gépet.Az istennek nem birtam kilépni.
3/10 Morfologus válasza:
régi, de jó :)
Amúgy nem kell dühöngni, Ctrl+Alt+Delete és kész
4/10 anonim válasza:
operáról vagyok fennt x) Az az S betűs izék letiltása, és kész ^^
5/10 ŁoŁ válasza:
áááá faxom jó nyomtam egy ctrl+alt+del-t jó kilépett huh mondom ez az megyek fel megint a netre ki hozza ezt a játékot ááááá bmeg azthittem felrobbanok és ujra kellett indítani a gépet :D
6/10 anonim válasza:
azt észrevettétek hogy kattints tovább helyett KATTITS van ? :D amúgy ezt nem ismertem,csak egy nagyon hasonlót.
7/10 A kérdező kommentje:
Tényleg "kattits" van... Az én megoldásom az volt, hogy benyomva tartottam az entert, míg végig nem ment.
2011. jan. 11. 18:04
8/10 anonim válasza:
a google chrome-nak van hála istennek egy olyan pociója h zárja be a párbeszédablakot
bepipáltam
és láss csodát
KILÉPETTT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!