Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szeretnék nyugtatót szedni,...

Szeretnék nyugtatót szedni, vagy antidepresszánst. Muszály pszichátriára mennem?

Figyelt kérdés
Nem vagyok rá büszke, de vagdosom magamat, teljesen magamba vagyok roskadva... Màr ahhoz is nagy bátorság kellett, hogy itt, névtelenül segítséget kérjek, szóval kérlek ne ítélkezzetek...
2014. aug. 15. 00:49
 1/2 A kérdező kommentje:
muszáJ (bocsi az elírásért)
2014. aug. 15. 00:51
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem igazán látom az első két mondatban az összefüggést. Ugyan sok gyógyszert vény nélkül is beszerezhetsz, de a legtöbb ilyen hatású készítményt csak doktor utasítására. Nem véletlenül, ugyanis mindenki - mielőtt még ész nélkül bogyókat tömne magába, hogy megoldódjanak az élet nagy problémái - általában részt vesz valami kivizsgáláson is, ami során megállapítják, hogy az illetőnek erre valójában szüksége van-e. Persze ezt manapság sokan elintézik egy fejbólintással és onnantól kezdve örülj magadnak... Na mindegy, ettől függetlenül, nem szükséges bevonulnod semmiféle pszichiátriára sem, hogy felírasd magadnak és szedhesd ezeket. (Remélem ezzel válaszoltam a kérdésedre?)

A problémáiddal meg javaslom, hogy fordulj pszichológushoz! De, ha szeretnél beszélni, nyugodtan írj privit, szívesen segítek, amiben tudok, van egy kis tapasztalatom a témában...

2014. aug. 15. 04:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!